Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Błąd podczas łączenia z serwerem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Na Gondora i Xenoxa mogę się normalnie logować. Na Extreme nie. (jak ktoś nie wie o co chodzi, to są to trzy serwery w jednym kliencie.)
Próbowałam DOSŁOWNIE wszystkiego(czyszczenie rejestru; sciąganie klienta na nowo; prosiłam o pliki root i locale znajomych; restartowałam router; sprawdzałam zapore systemu; dodałam plik, który uruchamia gre jako wyjątek w antywirusie...), by się jakoś z tym uporać. Jakoś do 14 mogłam się na serwer logować normalnie. Potem załapałam buga postaci, i się już zalogować nie dało. Na żadne konto, nawet takie, które nie istnieje, a i tak ciągle wyskakiwał błąd podczas łączenia, mimo, iż przy kanałach pisało "NORM". Potem wpadłam na pomysł, żeby może pociągnąc internet z telefonu... tak też zrobiłam, i wtedy normalnie mogłam się logować na Extreme, po czym znów pociągnęłam neta z routera no i niestety logować się już nie mogłam.
Wiem tylko, że ten problem tyczy się internetu, ale niestety nie wiem jak sobie z tym poradzić. Może ktoś miał kiedyś podobnie? Proszę o pomoc.

Skoro żyje się raz, to po co się ograniczać?

Opublikowano

Tak zmiana IP będzie najlepszym pomysłem.

Jaka szybkość jest internetu z telefonu a internetu z routera?

Może masz zablokowane porty? Zmiana IP najlepiej za pomocą HotSpota lub HideMyIP.

Opublikowano

Dokładnie, musi coś być z twoim ip. Program HideMyIp jest dobry do zmiany ip na np. amerykańskie. tylko wtedy strony będą Ci się wolniej ładować. Ale możesz to w każdym momencie wyłączyć. Tylko bd. używała do metina;p

//Reklama OFF.

Opublikowano

Jeżeli masz radiówkę to wystarczy restar routera i ci się zmieni IP w przeciwnym wypadku trzeba się troszke pobawić ale jak wpiszesz takie hasło w google to znajdziesz sporo prostych sposobów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...